Omenakakku

Sulata voi, anna jäähtyä.

Sekoitaloput aineet taikinaan, paista voidellussa, leivinpaperilla pingotetussa irtopohjavuoassa 50 min 175 asteessa.

Sekoita kuorrutteen aineet ja kuorruta kakku täysin jäähtyneenä.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 169 grammaa

Anita73
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g83g607kcal0.8g0.8g66.5g0g
Sokeri 71g287kcal0g70.6g0g0g
Muna, annos 60g75g66kcal5.7g0.6g4.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 81g278kcal8.3g56.7g1g2.8g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g3.1g13kcal0g3.1g0g0g
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 333g118kcal0.5g23.6g0.3g6.7g
Voi, 1 tl, 5 g25g182kcal0.2g0.2g20g0g
Sulatejuusto, rasvaa 20-24 %, keskirasvainen 50g149kcal9.3g1.2g12g0g
Tomusokeri 1dl=60g125g499kcal0g124.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1690g4396kcal49.6g563g208.6g19g
Valittu annoskoko845g2198kcal24.8g281.5g104.3g9.5g
Annoskoko puolitettuna423g1099kcal12.4g140.8g52.2g4.8g
Arvot/100g100g260kcal2.9g33.3g12.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=311107