Lapinlaatikko

Pannulla ruskistus ja haudutus lihalle(n20min).

Perunoiden, sipulin paprikan pyöritys pannulla(viitosen minuuttia), mausta koko juttu valkopippurilla, paprikamausteella ja suolalla.

Uuniastiaan ja kolmenjuuston kerma päälle.

Uuni 225C n. 35 min. aivan älyttömän hyvää! (oikeastihan tuohon tulisi poron lihaa tai hirvikin käy).

Mempha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika, punainen20g5.1kcal0.2g0.9g0.1g0.4g
Sipuli (kuorittu)50g14kcal0.7g2.4g0.1g0.9g
Valio maustettu ruokakerma 3 juustoa 1 prk 2,5 dl125g150kcal4.3g4.5g12.5g0g
Porsaan lihasuikale, marinoitu250g500kcal32.5g7.3g40g0g
Peruna, keskikokoinen 60g400g240kcal6g52g0.4g3.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1690g1817kcal87.4g134.2g106.2g9.8g
Valittu annoskoko845g909kcal43.7g67.1g53.1g4.9g
Annoskoko puolitettuna423g454kcal21.9g33.6g26.6g2.5g
Arvot/100g100g108kcal5.2g7.9g6.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=45908