Kesäkurpitsakakku

Kuivat aineet sekoitetaan, lisätään öljy ja raastettu kesäkurpitsa.

Paistetaan 150 asteessa n. 1 tunti.

Yksi 1,5 sentin siivu painaa n. 40 g.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1690 grammaa

Leila48
AineksetMääräEnergiaPHRK
Soijajauho/Reformi1000g3600kcal500g360g10g0g
Raakaruokosokeri (Risenta), annos 100g1000g3740kcal0g970g0g0g
Hiivaleipäjauho myllyn paras 1 dl2000g7000kcal280g1280g62g110g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g50g182kcal1.8g39.8g1.8g0g
Ruokasooda, annos 1tl (Yleinen), annos 5g25g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 100g176kcal5.2g37.8g0g0.5g
Suola, annos 3g25g0kcal0g0g0g0g
Hasselpähkinärouhe, Pirkka, 1 dl650g4160kcal91g22.1g409.5g0g
Rusina 600g1754kcal16.8g360.6g3g58.2g
Öljyt, rypsiöljy (Kultasula), 13.5 g, 1 rkl1000g9000kcal0g0g1000g0g
Kesäkurpitsa2000g340kcal8g50g12g14g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16900g59904kcal1805.6g6240.6g2996.6g365.4g
Valittu annoskoko8450g29952kcal902.8g3120.3g1498.3g182.7g
Annoskoko puolitettuna4225g14976kcal451.4g1560.2g749.2g91.4g
Arvot/100g100g355kcal10.7g36.9g17.7g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=345405