Kesäkurpitsavuoka

450 g kesäkurpitsaa
1 tl rypsiöljyä
n. 100 g tomaattia
150 g juustoraastetta

Voitele vuoka rypsiöljyllä.

Siivuta kesäkurpitsat ja lado ne vuokaan.

Levitä päälle siivutetut tomaatit, ja ripottele päälle juustoraaste.

Halutessa voi maustaa ripauksella suolaa, pizzamausteella tai n. 50 g Créme Bonjour cuisine-pippurisekoituksella.

(616,5 kcal P 38,4 H 15,8 R 44,0
n. 82 kcal/100 g ?)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 151 grammaa

Stiina1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g70g629kcal0g0g69.9g0g
Tomaatti 1398g318kcal7.8g48.2g4.2g19.6g
Creme Bonjour cuisine, pippurisekoitus699g978kcal21g14g90.8g0g
Kesäkurpitsa6290g1069kcal25.2g157.2g37.7g44g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16912g5990kcal108g438.8g405.2g127.2g
Valittu annoskoko8456g2995kcal54g219.4g202.6g63.6g
Annoskoko puolitettuna4228g1498kcal27g109.7g101.3g31.8g
Arvot/100g100g35kcal0.6g2.6g2.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116281