Kesäkurpitsa-jauhelihakiusaus

Sekoita keskenään ruskistettu kuutioiksi paloiteltu kesäkurpitsa, sipuli ja valkosipulinkynnet ja chilijauheella maustettu ruskistettu jauheliha.

Lisää kuutiodut tomaatit ja fetajuusto.

Sekoita kaikki ainekset keskenään ja laita uunivuokaan, ripottele päälle juustoraaste ja laita uuniin 200C n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 302 grammaa

Anita18
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa2800g476kcal11.2g70g16.8g19.6g
Sipuli, paistettu 560g567kcal7.2g27.2g45.9g9.6g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g56g58kcal4.4g9.1g0.3g1.1g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g1792g364kcal10.8g68.1g5.4g25.1g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 1400g4187kcal252g16.8g350g0g
Juustoraaste emmental punaleima336g1310kcal97.4g0g100.8g0g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 1400g1933kcal262.5g0g98g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl112g1008kcal0g0g112g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16912g19807kcal1291g382.4g1458.4g110.8g
Valittu annoskoko8456g9904kcal645.5g191.2g729.2g55.4g
Annoskoko puolitettuna4228g4952kcal322.8g95.6g364.6g27.7g
Arvot/100g100g117kcal7.6g2.3g8.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=293945