Jauhelihakastike ala Tuula

Silppua kurkku ja sipuli.

Laita kattilaan kurkku silppu ja tomaattimurksa.

Mausta.

Kuullota sipulit ja lisää joukkoon.

Paista jauheliha.

Lisää lihaliemikuutiot.

Sulata n. 40 g voita ja lisää jauhot.

Ruskista.

Lisää vesi ja Dolmio kastike.

Kaada kattilaan.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maustekurkku sokerisuolattu 63g13kcal0.4g1.9g0.1g1.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha210g349kcal39.9g0g21g0g
Sipuli 90g27kcal1.1g4.3g0.2g1.5g
Vesi, vesijohtovesi 120g0kcal0g0g0g0g
Voi 6g44kcal0.1g0g4.9g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl6g15kcal0.7g0.1g1.3g0g
Dolmio bolognese classico (Dolmio), annos 750g225g113kcal3.4g16.4g2.9g0g
Tomaattimurska (polpa) (Mutti), annos 400g120g31kcal1.4g4.7g0.2g2.3g
Vehnäjauho puolikarkea 6g21kcal0.6g4.2g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1692g1222kcal95.2g63.2g61.4g10.2g
Valittu annoskoko846g611kcal47.6g31.6g30.7g5.1g
Annoskoko puolitettuna423g306kcal23.8g15.8g15.4g2.6g
Arvot/100g100g72kcal5.6g3.7g3.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=252484