Makaroonisalatti

Keitä makaronit, pilko juusto, omena, suolakurkku, kinkku(jos tarvitsee), ja rypäleet makaroonin sekaan.

Tee majonesi munasta, suolasta, sokerista, 1 rkl sinappia ja 2rkl etikkaa(joita ei ole ohjeessa) ja rypsiöljystä.

Majoneesi kannattaa tehdä sauvasekoittimella, jotta vatkaus on tarpeeksi voimakas.

Lisää oljyä noin 1,5-2 dl ohuena nauhana, kunnes majoneesi on tarpeeksi paksua.

Lisää makaroonin joukkoon.

Tarjoillaan kylmänä...

Hyvää ruokahalua!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 141 grammaa

Juanada
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suola, annos 3g1.8g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 14g59kcal0g14.4g0g0g
Kanamuna, paistettu (pirkka)30g66kcal3.9g0.2g5.6g0g
Kinkkusuikaleet, korpela [250g]210g232kcal30.9g2.1g10.5g0g
Omena, keskikokoinen 200g150g51kcal0.3g10.7g0.5g2.7g
Suolakurkku viipaleina ( Felix Maku )90g45kcal0.5g10.8g0.2g0.6g
Oltermanni, perinteinen60g217kcal15g0g17.4g0g
Viinirypäle, keskiarvo, kivetön, vihreä/tumma 60g45kcal0.5g9.3g0.2g0.7g
Makaroni, pasta 132g433kcal13.5g87.8g1.5g4.4g
Rypsiöljy 96g851kcal0g0g96.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1692g3995kcal129.2g270.6g264.2g16.8g
Valittu annoskoko846g1997kcal64.6g135.3g132.1g8.4g
Annoskoko puolitettuna423g999kcal32.3g67.7g66.1g4.2g
Arvot/100g100g236kcal7.6g16g15.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=76607