Perukan jauhelihasoosi

Paista jauheliha, sipulit.

Lisää muut aineet paitsi chili ja hauduta.

Lopuksi lisää chili kun nostat kasarin hellalta.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 212 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peuranliha keskiarvo, annos 100g688g1080kcal150g0g48.8g0g
Ruskea suuruste, Maizena25g95kcal0.2g23g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Paprikajauhe 10g32kcal1.5g1.8g1.3g3.7g
Suola, annos 3g7.5g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste vähäsuolainen 5.5g12kcal1.7g0.3g0.4g0.1g
Chili paprika punainen10g4kcal0.2g0.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1692g2500kcal309.8g61.6g101.6g11g
Valittu annoskoko846g1250kcal154.9g30.8g50.8g5.5g
Annoskoko puolitettuna423g625kcal77.5g15.4g25.4g2.8g
Arvot/100g100g148kcal18.3g3.6g6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=121449