Kylmä katkarapukastile

Sulata pussillinen pakastettuja katkarapuja, silppua ravut tai laita kokonaisina kippoon.

Lisää silputtu sipuli (puna/tai salotti), kermaviili ja tilli, sekä ripaus suolaa ja sitruunapippuria.

Pidä hetki jääkaapissa ennen tarjoilua.

Sopii kalalle, kuin uuniperunalle.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 47 grammaa

Epliptica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 120g103kcal3.7g5.3g7.2g0g
Katkarapu, rainbow541g541kcal124.5g0g4.9g0g
Sipuli (kuorittu)150g41kcal2g7.2g0.3g2.6g
Tilli, tuore 30g9kcal1.1g0.3g0.2g0.6g
Suola, annos 3g1.2g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g3g5.1kcal0.2g1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1692g1399kcal263g27.6g25.2g6.4g
Valittu annoskoko846g699kcal131.5g13.8g12.6g3.2g
Annoskoko puolitettuna423g350kcal65.8g6.9g6.3g1.6g
Arvot/100g100g83kcal15.5g1.6g1.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=173889