Kevyt lasagne

Ruskista sipuli ja jauheliha.

Lisää mausteet (paprikaa, valkosipulia, suolaa) ja tomaattimurka.

Anna hiljalleen kypsyä että osa nesteestä haihtuu.

Lisää lämminkuppi jauheet kiehuvaan veteen ja suurusta ohrakkaalla.

"Kastikken" tulee olla paksuhkoa.

Laita uunivuokaan kerroksittain jauhelihaa ja kastiketta ja levyjä.

Jätä päällimäiseksi kastiketta.

Kypsennä 200 asteisessa uunissa n. 1t.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 376 grammaa

Marika75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, 7 % rasvaa (käsi225g313kcal42.4g0g15.8g0g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)225g56kcal2.3g12.4g0g3.2g
Sipuli (kuorittu)31g8.4kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Lämmin Kuppi Juusto-Parsakaalikeitto, Blå Band, (1 pussi=annos 25g)28g121kcal1.5g18g4.8g0.3g
Vesi282g0kcal0g0g0g0g
Ohrakas ohratärkkelys8.4g31kcal0g7.6g0g0.1g
Lasagnelevy Rainbow46g170kcal6.5g32.8g1.4g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1692g1397kcal106.2g144.6g44.2g11g
Valittu annoskoko846g699kcal53.1g72.3g22.1g5.5g
Annoskoko puolitettuna423g349kcal26.6g36.2g11.1g2.8g
Arvot/100g100g83kcal6.3g8.5g2.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=89142