Raparerikeitto

Keitä raparerin palaset pehmeiksi.

Lisää sokeri.

Sekoita 1/2 dl kylmää vettä ja perunajauhot.

Lisää seos norona keittoon koko ajan sekoittaen.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1355 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi625g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 53g216kcal0g53.1g0g0g
Raparperi 150g51kcal1g8.3g0.2g2.1g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 19g63kcal0g15.3g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1694g658kcal2g153.4g0.4g4.8g
Valittu annoskoko847g329kcal1g76.7g0.2g2.4g
Annoskoko puolitettuna423g165kcal0.5g38.4g0.1g1.2g
Arvot/100g100g39kcal0.1g9.1g0g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264516