Possua uunissa eli Uunipossu kasvispedillä

Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen.

Mausta liha suolalla ja pippurilla, jonka jälkeen lihan saa laittaa uunivuokaa.

Liha uuniin ja annetaan olla rauhassa 1-1,5 tuntia.

Lisätään sekaan kasvikset ja annetaan olla uunissa puolituntia.

Poista uunista ja anna vetäytyä jokunen minuutti.

Sitten tarjoilemaan lisäkkeiden kanssa )potut, riisi, mikä lie maistuu tai kelpaa.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 176 grammaa

Lidedeli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Viljaporsaan uuniliha (Atria), annos 100g6000g17700kcal900g0g1560g0g
Maalaiskasvikset, korjattu (Apetit), annos 300g1200g432kcal10.8g74.4g2.4g33.6g
Sadonkorjuukasvikset (Apetit), annos 300g1200g288kcal24g43.2g2.4g0g
Suola, annos 3g40g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri, annos 1g20g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16920g36840kcal1869.6g235.2g3129.6g67.2g
Valittu annoskoko8460g18420kcal934.8g117.6g1564.8g33.6g
Annoskoko puolitettuna4230g9210kcal467.4g58.8g782.4g16.8g
Arvot/100g100g218kcal11g1.4g18.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=330624