Hellun riisi-jauhelihawokki

Paista jauheliha ja mausta.

Lisää pannulle vettä riisi porkkana ja wokkivihannekset.

Anna hautua kannen alla kypsäksi.

Lisää lopuksi kesäkurpitsa ja anna hautua vielä kannen alla hetki.

Tällä ohjeella olen tehnyt myös kaalipataa.

Mausteena voi käyttää mistä itse tykkää.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 470 grammaa

Hellu620
AineksetMääräEnergiaPHRK
Riisi, pitkäjyväinen, keitetty, suolaa 360g522kcal11.7g113.8g0.8g2.4g
Jauheliha, kalkkunan, rasvaa 5-6 % 2700g3703kcal594g0g145.8g0g
Wokkivihannekset, Rainbow, 450g900g315kcal16.2g57.6g1.8g28.8g
Selleri, annos 50g360g50kcal3.6g10.8g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g1080g219kcal6.5g41g3.2g15.1g
Kesäkurpitsa zucchini 540g98kcal3g13.5g2.2g3.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g1080g302kcal6.5g64.3g2.2g27g
Paprika, punainen540g139kcal4.9g24.8g2.2g10.8g
Sipuli (kuorittu)900g243kcal11.7g43.2g1.8g15.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16920g11182kcal1316.2g738g320g206.4g
Valittu annoskoko8460g5591kcal658.1g369g160g103.2g
Annoskoko puolitettuna4230g2795kcal329.1g184.5g80g51.6g
Arvot/100g100g66kcal7.8g4.4g1.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=412612