Tonnikala-makaronivuoka

Keitä makaronit lihaliemessä.

Kuullota silputtu sipuli ja suikalejuurekset ölyssä.

Lisää paseerattu tomaatti ja mausta valkopippurilla, pitsamausteella ja suolalla.

Lado makaroni, kasvishöystö ja tonnikala vuorotellen voideltun uunivuokaan.

Ripottele päälle juustoraaste.

Paista 200 asteessa 30 min.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 235 grammaa

Piparihirmu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni (myllynparas raaka)1440g5040kcal184.3g1003.7g27.4g46.1g
Tonnikala öljyssä 1620g3074kcal439.3g0g145.8g0g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g1620g454kcal17.8g77.8g6.5g48.6g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g1800g450kcal23.4g75.6g3.6g0g
Sipuli (kuorittu)1260g340kcal16.4g60.5g2.5g21.4g
Emmental 17 % (Lidl), annos 8g450g1305kcal148.5g5.9g76.5g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 270g2388kcal0g0g270g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16920g26102kcal1659.4g2447g1064.6g232.2g
Valittu annoskoko8460g13051kcal829.7g1223.5g532.3g116.1g
Annoskoko puolitettuna4230g6526kcal414.9g611.8g266.2g58.1g
Arvot/100g100g154kcal9.8g14.5g6.3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=78139