Gluteeniton porkkanaleipä

Liota hiiva lämpimään veteen.

Lisää suola ja öljy.

Sekoita taikinaan jauhot, leseet ja porkkanaraaste.

Turvota lämpimässä reilu 30min ja paista 200 asteessa 40min.

(Jauhojen painot on "noin" painoja; tattarituotteita 1dl, kaurahiutaleita 2dl ja jauhoseosta 4dl)

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 106 grammaa

Eloinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi4000g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g64g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 360g3184kcal0g0g360g0g
Suola, annos 3g40g0kcal0g0g0g0g
Tattarirouhe (Viljatuote), annos 32g400g1400kcal52g280g5.6g21.2g
Tattarijauho, Vijatuote320g1120kcal41.6g224g4.5g17g
Kaurahiutale 640g2395kcal92.8g364.8g46.7g64g
Tumma gluteeniton jauhoseos Sunnuntai 1dl=65g2080g7072kcal41.6g1622.4g35.4g145.6g
Porkkana 560g183kcal3.5g31.1g1.1g14.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16928g30707kcal463g5044.6g906.6g524.2g
Valittu annoskoko8464g15354kcal231.5g2522.3g453.3g262.1g
Annoskoko puolitettuna4232g7677kcal115.8g1261.2g226.7g131.1g
Arvot/100g100g181kcal2.7g29.8g5.4g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=226041