Tsatsiki

Kuori tuorekurkku, raasta se ja laita siivilään valumaan.

Laita Bulgarian jogurtti suodatinpussiin valumaan.

Sekoita valutettuun Bulgarian jogurttiin suola, sokeri, murskatut valkosipulinkynnet, väkiviinaetikka sekä valutettu, raastettu kurkku.

Mausta halutessasi kuivatulla mintulla.

Anna maustua jääkaapisssa mielellään muutama tunti.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 941 grammaa

Arganna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 36g146kcal0g36g0g0g
Suola, annos 3g45g0kcal0g0g0g0g
Väkiviinaetikka 1350g447kcal0g6.8g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g63g66kcal5g10.3g0.4g1.3g
Kurkku,tuore 100g3375g324kcal20.2g47.2g3.4g0g
Jogurtti, Bulgarian (Valio)3600g2160kcal122.4g162g126g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16938g6285kcal295.2g524.6g259.6g2.6g
Valittu annoskoko8469g3143kcal147.6g262.3g129.8g1.3g
Annoskoko puolitettuna4235g1571kcal73.8g131.2g64.9g0.7g
Arvot/100g100g37kcal1.7g3.1g1.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=56712