Purjoperunahernekeitto

Keitä kuoritut perunat ja lisää pakasteherneet sekä purjosipuli mukaan noin 10 minuutiksi.

Soseuta aineet yhdessä tuorejuuston ja fondin kanssa.

Mausta persiljalla ja pippurilla.

Lämmitä ennen tarjoilua.

Keitosta tulee paksua, joten sitä voi jatkaa esim.

yhdellä desilitralla rasvatonta maitoa per annos.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 353 grammaa

Carllange4
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 3600g0kcal0g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 2700g2056kcal50.8g418.5g5.4g27g
Purjosipuli 330g76kcal6g7.9g0.7g6.9g
Pakasteherne (Apetit), annos 100g1200g636kcal68.4g63.6g10.8g0g
Tuorejuusto, pirkka kevyt maustamaton450g810kcal20.2g24.7g67.5g18g
Kasvisfondi fond du chef (Knorr), annos 28g168g202kcal4.2g10.1g15.1g2.5g
Persilja 24g6.6kcal0.3g0.3g0g1.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16944g7570kcal299.8g1050.2g199g112.6g
Valittu annoskoko8472g3785kcal149.9g525.1g99.5g56.3g
Annoskoko puolitettuna4236g1893kcal75g262.6g49.8g28.2g
Arvot/100g100g45kcal1.8g6.2g1.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=273035