Valkosuklaa pannacotta

Sulata valkosuklaat kermaan vesihauteessa olevassa kattilassa.

Sekoita sulanut suklaa turkkilaiseen jogurttiin, lisää vanijasokeri.

Kaada annosastioihin ja laita jääkaappiin jähmettymään.

Keitä hilloke kattilassa: laita vesi + kaksi pussia pakastevadelmia kattilaan (200 g),
kuumenna kiehuvaksi, lisää kylmään vesitilkkaan liuotettu perunajauho sekaan.

Lusikoi hilloke pannaconttien päälle.

Koristele kotimaisilla vadelmilla + sitruunamelissalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 353 grammaa

Samson
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosuklaa Bak&Dessert (Fazer), annos 100g2403g13459kcal156.2g1369.9g96.1g0g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl601g2163kcal12g16.2g228.3g0g
Turkkilainen jogurtti (Rainbow), annos 100g3004g3605kcal99.1g111.2g300.4g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g60g240kcal0g59.5g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 601g0kcal0g0g0g0g
Vadelma (Pakkasmarja), annos 200g1803g613kcal18g72.1g14.4g66.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16944g40161kcal570.6g3257.8g1278.4g133.4g
Valittu annoskoko8472g20081kcal285.3g1628.9g639.2g66.7g
Annoskoko puolitettuna4236g10040kcal142.7g814.5g319.6g33.4g
Arvot/100g100g237kcal3.4g19.2g7.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=384418