Pastaa ja porkkana-jauhelihakastiketta

1. Paista jauheliha
2. Lisää lihaliemikuutio, vesi ja ruokakerma
3. Lisää ketsuppi ja raasta joukkoon porkkana
4. Anna muhia kymmenisen minuuttia, keitä sillävälin pasta

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 212 grammaa

Altagracia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 233g516kcal40.8g0g39.6g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g23g6.5kcal0.1g1.4g0g0.6g
Ketsuppi, mustapippuri (Felix), annos 20g13g13kcal0.2g2.9g0.1g0.3g
Ruokakerma, laktoositon (Rainbow), annos 200g133g80kcal1.2g6.9g5.3g0.4g
Vesi, vesijohtovesi 200g0kcal0g0g0g0g
Ruispasta, Torino233g816kcal30.3g156.2g5.8g14g
Lihaliemkuutio maggi extra6.7g19kcal0.6g0.6g1.5g0g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g5.3g47kcal0g0g5.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1696g2996kcal146.4g336g115.2g30.6g
Valittu annoskoko848g1498kcal73.2g168g57.6g15.3g
Annoskoko puolitettuna424g749kcal36.6g84g28.8g7.7g
Arvot/100g100g177kcal8.6g19.8g6.8g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=339578