Hanna-Leenan tonnikalalaatikko

Keitä pastaa.

Kaada keitetty pasta vuokaan ja sekoita tonnikala, raejuusto sekä munamaitoseos sekä mausteet pastan joukkoon.

Paista uunin keskitasolla 225 asteessa n. 30min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 212 grammaa

Vilman1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala, Rainbow (vedessä)192g211kcal44.1g0g1.9g0g
Kananmuna kuoreton 88g125kcal11g0.3g9g0g
Torino täysjyvämakaroni, annos 60g261g862kcal41.8g161.9g5.2g15.7g
Arkirae (Valio), annos 100g104g73kcal12.5g3.6g1g0g
Ketsuppi 40g36kcal0.5g7.7g0.2g0.5g
Maitojuoma, rasvaton, laktoositon (Valio)120g31kcal4g3.7g0g0g
Sipuli (kuorittu)44g12kcal0.6g2.1g0.1g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1696g2700kcal229g358.6g34.8g33.8g
Valittu annoskoko848g1350kcal114.5g179.3g17.4g16.9g
Annoskoko puolitettuna424g675kcal57.3g89.7g8.7g8.5g
Arvot/100g100g159kcal13.5g21.1g2.1g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=398441