Perukan jauhelihasoosi

Paista jauheliha, sipulit.

Lisää muut aineet paitsi chili ja hauduta.

Lopuksi lisää chili kun nostat kasarin hellalta.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 212 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peuranliha keskiarvo, annos 100g690g1083kcal150.3g0g49g0g
Ruskea suuruste, Maizena25g95kcal0.3g23.1g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Paprikajauhe 10g32kcal1.5g1.8g1.3g3.7g
Suola, annos 3g7.5g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste vähäsuolainen 5.5g12kcal1.7g0.3g0.4g0.1g
Chili paprika punainen10g4kcal0.2g0.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1696g2506kcal310.6g61.8g102g11g
Valittu annoskoko848g1253kcal155.3g30.9g51g5.5g
Annoskoko puolitettuna424g627kcal77.7g15.5g25.5g2.8g
Arvot/100g100g148kcal18.3g3.6g6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=121449