Pellavaleipä (VHH)

Sekoita ainekset keskenään.

Levitä uuninpellille puolet taikinasta ohueksi matoksi.

Paista 200 asteessa 10-15 min. kunnes kauniin ruskea.

Riittää kahteen pellilliseen

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Vipsuliini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki400g224kcal34g20g0.8g0g
Kananmuna kuorineen punnittu96g121kcal10.6g0.3g8.6g0g
Leivinjauhe 4g7kcal0.2g1.5g0g0g
Pellavasiemenrouhe, Risetti36g176kcal8.8g12g10.4g10.2g
Soijajauho rasvainen 32g149kcal11.1g7.5g7.5g3.8g
Juusto, emmentaljuusto, rasvaa 27-30 %, suurikoloinen, sinileima/gruyere 280g1060kcal78.1g0g84g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1696g3474kcal285.6g82.6g222.6g28g
Valittu annoskoko848g1737kcal142.8g41.3g111.3g14g
Annoskoko puolitettuna424g869kcal71.4g20.7g55.7g7g
Arvot/100g100g205kcal16.8g4.9g13.1g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=191595