TC Jauhelihatäytteiset kesäkurpitsat

1) Koverra kesäkurpitsan keskiosa ontoksi ja säästä sisus.

2) Paista jauheliha ja kuullota sipuli oliiviöljyssä.

Lisää myös kesäkurpitsan sisus.

3) Murusta salaattijuusto ja sekoita jauheliha-vihannesseokseen.

4) Laita kesäkurpitsat uunipellille ja lusikoi päälle jauheliha-juusto-vihannesseos.

5) Paistaa 200-asteisessa uunissa 15-20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 377 grammaa

Chritoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen150g209kcal28.5g0g10.5g0g
Sipuli (kuorittu)38g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Chili, vihreä, tuore 7.5g3.4kcal0.2g0.6g0g0.1g
Salaattijuusto, 8% rasvaa (Apetit), annos 100g75g113kcal12g3g6g0g
Paprikajauhe 3.8g12kcal0.6g0.7g0.5g1.4g
Oliiviöljy 11g100kcal0g0g11.3g0g
Kesäkurpitsa zucchini 563g102kcal3.2g14.1g2.3g3.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1697g1096kcal90g40.4g61.4g12g
Valittu annoskoko848g548kcal45g20.2g30.7g6g
Annoskoko puolitettuna424g274kcal22.5g10.1g15.4g3g
Arvot/100g100g65kcal5.3g2.4g3.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=435546