Perukan jauhelihasoosi

Paista jauheliha, sipulit.

Lisää muut aineet paitsi chili ja hauduta.

Lopuksi lisää chili kun nostat kasarin hellalta.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 212 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peuranliha keskiarvo, annos 100g6896g10827kcal1503.4g0g489.6g0g
Ruskea suuruste, Maizena251g952kcal2.5g230.5g1.3g0g
Sipuli (kuorittu)1002g271kcal13g48.1g2g17g
Paprikajauhe 100g322kcal14.8g18.4g13g37.5g
Suola, annos 3g75g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste vähäsuolainen 55g117kcal16.5g3.5g3.9g0.6g
Chili paprika punainen100g40kcal2g9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16960g25057kcal3104.4g619g1019.6g110.2g
Valittu annoskoko8480g12529kcal1552.2g309.5g509.8g55.1g
Annoskoko puolitettuna4240g6264kcal776.1g154.8g254.9g27.6g
Arvot/100g100g148kcal18.3g3.6g6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=121449