Savulammaskeitto

Kun vesi kiehuu, lisää liemikuutiot ja tuoreet pilkotut porkkanat.

Lisää 5 min kuluttua lohkotut perunat, keittojuurekset ja sipuli.

Kun perunat ja kasvikset ovat lähes kypsät, lisää paloiteltu kukkakaali ja pieniksi kuutioiksi leikattu kypsä savulammas.

Halutessasi voit käyttää mausteena esim.

mustapippuria myllystä tai kokonaisena.

Anna kiehua noin 5 min, tarkista maku ja keitto on valmis.

Annoksia tulee 4. Yhdessä 530g annoksessa vain 155cal.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 530 grammaa

Uneton
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi4800g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g800g224kcal4.8g47.6g1.6g20g
Lampaanlihan, vähärasvainen500g915kcal95g0g60g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr40g112kcal3.2g3.8g9.6g0.6g
Paahdettu sipuli, Pirkka, 1rkl40g244kcal2.4g18.8g17.6g0g
Kukkakaali, tuore600g120kcal10.8g13.2g1.8g10.8g
Keittojuurekset, apetit800g208kcal7.2g38.4g2.4g18.4g
Peruna, vanha, kuorittu 900g685kcal16.9g139.5g1.8g9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16960g5016kcal280.6g522.6g189.6g117.6g
Valittu annoskoko8480g2508kcal140.3g261.3g94.8g58.8g
Annoskoko puolitettuna4240g1254kcal70.2g130.7g47.4g29.4g
Arvot/100g100g30kcal1.7g3.1g1.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=152758