Pellavaleipä (VHH)

Sekoita ainekset keskenään.

Levitä uuninpellille puolet taikinasta ohueksi matoksi.

Paista 200 asteessa 10-15 min. kunnes kauniin ruskea.

Riittää kahteen pellilliseen

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Vipsuliini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki4000g2240kcal340g200g8g0g
Kananmuna kuorineen punnittu960g1210kcal105.6g2.9g86.4g0g
Leivinjauhe 40g70kcal2.1g15.1g0g0.2g
Pellavasiemenrouhe, Risetti360g1757kcal88.2g119.9g103.7g102.2g
Soijajauho rasvainen 320g1493kcal110.5g75.2g75.2g38.1g
Juusto, emmentaljuusto, rasvaa 27-30 %, suurikoloinen, sinileima/gruyere 2800g10600kcal780.6g0g840g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16960g34739kcal2854g826.2g2226.6g281g
Valittu annoskoko8480g17370kcal1427g413.1g1113.3g140.5g
Annoskoko puolitettuna4240g8685kcal713.5g206.6g556.7g70.3g
Arvot/100g100g205kcal16.8g4.9g13.1g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=191595