Jauhelihapötkylät (karppi)

Laita kulhoon munat, juustot ja mausteet.

Pilko sekaan sipulit ja tomaatit pieniksi kuutioiksi.

Lisää jauheliha.

Pyöräytä mössöä käsin muutaman kerran jotta aineet sekoittuvat.

Muotoile leivinpaperille vedessä kastetuin käsin pötkylöitä.

Paista pötkylöitä uunissa 225 asteessa n. 25 min, kunnes pinta on ruskea.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 3769g8346kcal659.6g0g640.7g0g
Kananmuna kuoreton 1185g1690kcal148.1g3.6g121.4g0g
Kermaviili (lidl) (Milbona), annos 200g1077g1260kcal30.2g43.1g107.7g0g
Edamer Viipale, annos 18g1077g3467kcal269.2g21.5g258.4g0g
Sipuli 404g122kcal5g19.4g0.8g6.9g
Valkosipuli 135g146kcal10.6g21.9g0.8g2.8g
Tomaatti 808g184kcal4.5g27.9g2.4g11.3g
Suola, annos 3g16g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 11g30kcal1.2g4.1g0.4g2.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16960g30490kcal2256.8g283g2265.2g47.8g
Valittu annoskoko8480g15245kcal1128.4g141.5g1132.6g23.9g
Annoskoko puolitettuna4240g7622kcal564.2g70.8g566.3g12g
Arvot/100g100g180kcal13.3g1.7g13.4g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=201249