Gluteeniton porkkanaleipä

Liota hiiva lämpimään veteen.

Lisää suola ja öljy.

Sekoita taikinaan jauhot, leseet ja porkkanaraaste.

Turvota lämpimässä reilu 30min ja paista 200 asteessa 40min.

(Jauhojen painot on "noin" painoja; tattarituotteita 1dl, kaurahiutaleita 2dl ja jauhoseosta 4dl)

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 106 grammaa

Eloinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi4008g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g64g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 361g3190kcal0g0g360.7g0g
Suola, annos 3g40g0kcal0g0g0g0g
Tattarirouhe (Viljatuote), annos 32g401g1403kcal52.1g280.5g5.6g21.2g
Tattarijauho, Vijatuote321g1122kcal41.7g224.4g4.5g17g
Kaurahiutale 641g2399kcal93g365.5g46.8g64.1g
Tumma gluteeniton jauhoseos Sunnuntai 1dl=65g2084g7085kcal41.7g1625.5g35.4g145.9g
Porkkana 561g183kcal3.5g31.2g1.1g14.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16960g30765kcal464g5054.2g908.2g525g
Valittu annoskoko8480g15382kcal232g2527.1g454.1g262.5g
Annoskoko puolitettuna4240g7691kcal116g1263.6g227.1g131.3g
Arvot/100g100g181kcal2.7g29.8g5.4g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=226041