Marjon sienileivät

- Sulata sienet pannulla
- lisää voi ja sipuli, anna hautua n 10 min
- lisää vehnäjauhot ja sekoita
- lisää ruokakerma ja mausta suolalla ja valkopippurilla, maista ja lisää mausteita tarpeen mukaan
- anna olla miedolla lämmollä 5 min
- voitele leivät, lisää sienet ja juustoraaste
- laita uuniin 200 astetta kunnes juustoraaste on saanut väriä

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 212 grammaa

Gauisus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g1713g514kcal17.1g68.5g5.1g0g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g1428g1713kcal48.5g51.4g142.8g0g
Sipuli (kuorittu)571g154kcal7.4g27.4g1.1g9.7g
Vehnäjauho puolikarkea 57g196kcal5.8g40g0.7g2g
Voi 143g1036kcal1.7g0.6g116.1g0g
Emmental punaleima raaste Ingman 100g800g3118kcal231.8g4.8g231.8g0g
Ruispalat (Vaasan), annos 27.5g3769g8103kcal309g1545.2g49g376.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16960g29667kcal1242.6g3475.8g1093.2g777.2g
Valittu annoskoko8480g14834kcal621.3g1737.9g546.6g388.6g
Annoskoko puolitettuna4240g7417kcal310.7g869g273.3g194.3g
Arvot/100g100g175kcal7.3g20.5g6.4g4.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264817