Jauhemaksapihvi

1. Kuori ja raasta porkkanat.

2.Sekoita porkkanaraasteeseen jauhettu maksa, kananmuna ja mausta seos niukasti suolalla ja ripauksella valkopippuria.

3. Kuumenna nokare rasvaa teflonpinnoitetussa pannussa.

Nosta seosta lusikalla kuumaan pannuun sopivan kokoisiksi pihveiksi.

Pienennä lämpöä.

Paista pihvit molemmin puolin hyvin miedolla lämmöllä, sillä maksa palaa herkästi.

Tarjoa perunasoseen ja puolukkasurvoksen tai herkkusienimuhennoksen kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 106 grammaa

Jsp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g1956g548kcal11.7g116.4g3.9g48.9g
Kananmuna kuorineen punnittu844g1063kcal92.8g2.5g76g0g
Maksa naudan 4689g6145kcal861.8g272.9g173.5g0g
Voi, 1 tl, 5 g268g1956kcal2.7g2.7g214.3g0g
Sipuli (kuorittu)723g195kcal9.4g34.7g1.4g12.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16960g19814kcal1956.8g858.4g938.2g122.4g
Valittu annoskoko8480g9907kcal978.4g429.2g469.1g61.2g
Annoskoko puolitettuna4240g4954kcal489.2g214.6g234.6g30.6g
Arvot/100g100g117kcal11.5g5.1g5.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=310632