Juureskeitto kidneypavuilla

Kuori ja silppua sipul , samoin kuori vihannekset ja kuutio, kuullota pannulla öljyss ja lisää kasvisliemi ja 1,5 dl vettä.

Mausta 1 tl kuminaa, 1 tl meiramia ja suolaa maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 424 grammaa

Raija1951
AineksetMääräEnergiaPHRK
Salottisipuli (raaka) (-), annos 100g1333g960kcal33.3g224g1.3g0g
Juuriselleri 1000g315kcal12.5g46g2g31g
Palsternakka 1333g848kcal6.7g157.3g5.3g60g
Peruna, keskikokoinen 60g1333g800kcal20g173.3g1.3g12g
Fenkoli, annos 100g667g207kcal8.3g48.6g1.3g20.7g
Rypsiöljy 40g354kcal0g0g40g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow6.7g17kcal0.7g0.7g1.3g0.1g
Kidneypapu (Go green), annos 100g1333g1267kcal106.7g186.7g9.3g106.7g
Vesi1000g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 433g142kcal2.7g24.1g0.9g11g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16960g9818kcal381.8g1721.4g125.4g483g
Valittu annoskoko8480g4909kcal190.9g860.7g62.7g241.5g
Annoskoko puolitettuna4240g2455kcal95.5g430.4g31.4g120.8g
Arvot/100g100g58kcal2.3g10.1g0.7g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=347840