Hollandaise

Laakerinlehti
1/4 tl mustapippureita (kokonaisia)
1/2 rkl vettä

Etikka, laakerinlehti, pippurit ja vesi kasariin.

Kuumenna kuplivaksi ja keitä kokoon niin, että puolet jää jäljelle.

Munankeltuaiset kulhoon ja vesihauteeseen.

Etikkaseos siivilöitynä perään.

Vatkaa voikuutiot yksitellen mukaan.

Suolaa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Harzam
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi (perinteinen meijerivoi)5653g40704kcal5.7g5.7g4522.7g0g
Kananmunan keltuainen 34% kananmunan massasta 1615g4601kcal250.4g3.2g403.8g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)1211g242kcal0g78.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16960g91095kcal512.2g175.2g9853g0g
Valittu annoskoko8480g45548kcal256.1g87.6g4926.5g0g
Annoskoko puolitettuna4240g22774kcal128.1g43.8g2463.3g0g
Arvot/100g100g537kcal3g1g58.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=67435