Purjo-perunasosekeitto

Kuullota pilkotut sipuli, valkosipuli, purjo, selleri ja perunat oliiviöljyssä.

Kaada päälle vesi.

Lisää kanafondi´, mustapippuria (ja suolaa).

Kiehauta kypsiksi.

Soseuta ja lisää joukkoon ruokakerma.

Anna kiehua hetken

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Silvein
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 2799g2131kcal52.6g433.8g5.6g28g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka350g39kcal3.8g3.8g0.7g3.5g
Sipuli (kuorittu)245g66kcal3.2g11.8g0.5g4.2g
Purjosipuli 700g160kcal12.7g16.8g1.4g14.7g
Valkosipuli 18g19kcal1.4g2.9g0.1g0.4g
Kanafondi, Touch of Taste 1 rkl122g92kcal4.9g9.8g3.7g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 3848g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 53g464kcal0g0g52.5g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%350g560kcal9.4g9.4g52.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16968g7060kcal176g976.6g234g101.8g
Valittu annoskoko8484g3530kcal88g488.3g117g50.9g
Annoskoko puolitettuna4242g1765kcal44g244.2g58.5g25.5g
Arvot/100g100g42kcal1g5.8g1.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=161615