Torremolinoksen kalavuoka

Torremolinoksen kalavuoka
(4 annosta)

400 g kirjolohifileetä

ripaus sitruunapippuria

I sipuli

I punainen paprika

I maustekurkku

4 dl kalalientä

n. I50 g sulatejuustoa

I dl kermaa

I dl tillisilppua

I rkl sitruunamehua

I tl rosepippuria

I - 2 tl yrttisekoitusta, esim.

Provencen yrttejä

ripaus mustapippuria

Leikkaa kala nahattomiksi suikaleiksi ja laita suikaleet voideltuun uunivuokaan.

Mausta sitruunapippurilla.

Kuori ja hienonna sipuli sekä kuutioi paprika ja maustekurkku.

Levitä kasvikset kalan päälle.

Kuumenna kalaliemi ja laita sulatejuusto liemeen nokareina.

Kuumenna sekoittaen, kunnes juusto sulaa.

Sekoita mausteet kermaan ja yhdistä seos kalaliemen kanssa.

Kaada vuokaan.

Kypsennä 175-asteisessa uunissa noin 20-30 minuuttia tai kunnes ainekset ovat kypsiä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Topiax2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohifilee 2240g3703kcal375.2g0g246.4g0g
Sipuli (kuorittu)308g83kcal4g14.8g0.6g5.2g
Paprika punainen 1120g328kcal10.5g50.4g4.5g21.3g
Maustekurkku1120g185kcal7.8g33.6g1.1g20.2g
Kalaliemi laimennettu 2240g67kcal0g6.7g4.5g0g
Sulatejuusto, rasvaa 20-24 %, keskirasvainen 840g2502kcal155.9g21g201.6g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 616g2034kcal12.3g18.5g215.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16968g17803kcal1131.4g290g1348.6g93.4g
Valittu annoskoko8484g8901kcal565.7g145g674.3g46.7g
Annoskoko puolitettuna4242g4451kcal282.9g72.5g337.2g23.4g
Arvot/100g100g105kcal6.7g1.7g7.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270195