Pehmeä parsakaalikeitto

Laita kasvikset ja liemikuuti kiehumaan, n. 10 min
soseuta
lisää kerma ja juusto, kiehauta nopeasti uudelleen, lisää balsamiviinietikka ja pippuri

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 283 grammaa

Eiku1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 38g11kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Parsakaali brokkoli 270g95kcal12.5g5.3g0.8g6.8g
Aura Gold homejuusto, Valio68g230kcal13.5g0g19.6g0g
Ruokakerma, Pirkka 10%75g90kcal2.2g3.4g7.5g0g
Kasvisliemikuutio touch of taste (Bong), annos 10g7.5g19kcal0.4g1.7g1.1g0g
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g11g13kcal0.1g2.6g0g0g
Vesi375g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 1.5g4.2kcal0.2g0.6g0g0.4g
Valkosipuli 3g3.3kcal0.2g0.5g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1698g930kcal59.2g31.8g58.2g15.8g
Valittu annoskoko849g465kcal29.6g15.9g29.1g7.9g
Annoskoko puolitettuna425g233kcal14.8g8g14.6g4g
Arvot/100g100g55kcal3.5g1.9g3.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=450675