Anjovislohi

Ohjeet

6 annosta

Huuhtele ja valuta anjovisfileet.

Leikkaa lohifileeseen pitkittäiset viillot parin sentin välein ja täytä anjovisfileillä.

Purista lohen päälle hieman sitruunamehua ja norota mietoa oliiviöljyä sekä ripottele lopuksi pippuria ja korianterijauhetta.

Suolaa ei tässä vaiheessa kannata laittaa, koska anjovisfileissä sitä jo on ja sitä voi lisätä vielä pöydässäkin.

Paista uunissa fileen paksuuden mukaan reilut parikymmentä minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Ippeliina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohifilee 7231g11954kcal1211.1g0g795.4g0g
Anjovisfile, Pirkka (100/65g)783g979kcal72.8g21.9g62.7g0g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 241g52kcal0.7g3.9g0g0.2g
Oliiviöljy 241g2131kcal0g0g241g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16992g30234kcal2569.2g51.6g2198.2g0.4g
Valittu annoskoko8496g15117kcal1284.6g25.8g1099.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna4248g7559kcal642.3g12.9g549.6g0.1g
Arvot/100g100g178kcal15.1g0.3g12.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=107800