Miilunpolttajan spaghetti

Ruskista pekonit siivuina pannulla omassa rasvassaan.

Nosta jäähtymään talouspaperin päälle (paperi imee ylimääräisen rasvan pois ja pekonista tulee rapeampi).

keitä spaghetti ohjeen mukaan al dente.

Vatkaa munien rakenne rikki kulhossa, lisää kerma.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Valuta pasta siivilässä ja siirrä se esim.

teflonkattilaan.

Silppua pekoni käsin pienehköiksi palasiksi spaghetin joukkoon.

Lisää puolitetut kirsikkatomaatit.

Lisää vielä muna-kerma-seos mukaan.

Siirrä kattila takaisin levylle.

Kuumenna varovasti samalla sekoittaen, kunnes munaseos hyytyy.

älä kuumenna liikaa, jotta ruoka jäämehevän kosteaksi.

Koristele basilikalla.

Tarjoa heti.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 236 grammaa

Elsainkeri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Spaghetti (Barilla)1803g6309kcal225.3g1292.4g27g54.1g
Pouttu pekoni 140 g pakkaus (Pouttu), annos 140g1682g4711kcal252.4g0g403.8g0g
Kananmuna kuoreton 1202g1714kcal150.2g3.6g123.2g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g2403g1322kcal74.5g153.8g48.1g0g
Basilika, tuore180g72kcal5.6g9g1.4g7g
Kirsikkatomaatti, suomalainen1202g240kcal7.2g45.7g3.6g16.8g
Suola, annos 3g12g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 12g34kcal1.3g4.6g0.4g3.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16992g28803kcal1433g3018.2g1215g162.2g
Valittu annoskoko8496g14402kcal716.5g1509.1g607.5g81.1g
Annoskoko puolitettuna4248g7201kcal358.3g754.6g303.8g40.6g
Arvot/100g100g170kcal8.4g17.8g7.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=193265