Tonnikalasalaatti

Revi salaatti laakean vadin pohjalle.

Levitä päälle tomaatit, sipulit, paloiteltu tonnikala, lohkotut munat ja raejuusto.

Valuta pinnalle oliiviöljystä ja sitruunamehusta tehty kastike joka on maustettu suolalla ja pippurilla.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 236 grammaa

Lea82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lehtisalaatti ruukkusalaatti, lollo rosso 900g114kcal10.1g8.8g1.8g9g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g2250g457kcal13.5g85.5g6.7g31.5g
Tonnikala, vaalea paloina öljyssä (Rainbow) 185g1260g2394kcal315g0g126g0g
Kananmuna kuoreton 990g1412kcal123.7g3g101.5g0g
Raejuusto, arkirae 1% rasvaa (Valio)1800g1260kcal216g63g18g0g
Oliiviöljy 486g4298kcal0g0g486g0g
Sitruunamehu, laimentamaton270g57kcal0.8g4.3g0g0.3g
Sipuli (kuorittu)540g146kcal7g25.9g1.1g9.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16992g20274kcal1372.2g381g1482.2g100g
Valittu annoskoko8496g10137kcal686.1g190.5g741.1g50g
Annoskoko puolitettuna4248g5068kcal343.1g95.3g370.6g25g
Arvot/100g100g119kcal8.1g2.2g8.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=198769