Pizzapohja ilman munaa

Ohje alunperin karppaus.

Infon sivulta.

Olen pikkuisen muuttanut sitä.

Sekoita psyllium, hiiva ja vesi, anna turvota.

Lisää muut aineet ja vaivaa.

Levitä pellille ja anna kohota lämpiävässä uunissa jonkin aikaa.

Täytä ja paista 225* vartin verran.

Pohja jää melko pehmeäksi, sormin syöminen ei onnistu.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi5400g0kcal0g0g0g0g
Psyllium husk (Natures of scandinavia), annos 7g180g99kcal10.8g5.4g3.6g180g
Kuivahiiva, annos 11g90g324kcal40.5g36g5.4g0g
Soijajauhot, Soyolk810g3240kcal315.9g129.6g162g97.2g
Vehnälese 720g1643kcal95.8g110.9g32.4g270g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl756g6804kcal0g0g756g0g
Seesaminsiemen, kuorineen 540g3641kcal145.2g37.3g313.2g66.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16992g31502kcal1216.4g638.4g2545.2g1227.2g
Valittu annoskoko8496g15751kcal608.2g319.2g1272.6g613.6g
Annoskoko puolitettuna4248g7876kcal304.1g159.6g636.3g306.8g
Arvot/100g100g185kcal7.2g3.8g15g7.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=212362