Uunilohi

Laita lohi nahkapuoli alaspäin kannelliseen uunivuokaan.

Kaada öljy kalan päälle, suolaa kevyesti, mausta sitruunapippurilla, ja levitä kalan päälle tuore tilli.

Paista kannen alla uunissa 200 asteessa 30-40min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Miialiia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee7215g14070kcal1349.3g0g974.1g0g
Rypsiöljy 541g4786kcal0g0g541.1g0g
Tilli, tuore 722g216kcal26.6g6.5g5.8g15.2g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g18g31kcal1.4g5.8g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16992g38204kcal2754.6g24.6g3042.2g30.4g
Valittu annoskoko8496g19102kcal1377.3g12.3g1521.1g15.2g
Annoskoko puolitettuna4248g9551kcal688.7g6.2g760.6g7.6g
Arvot/100g100g225kcal16.2g0.1g17.9g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=265603