Sämpylä rouheinen

Lämmitä vesi kädenlämpöiseksi, lisää hiiva ja sekoita hyvin.

Lisää suola, sokeri leseet ja puurohiutaleet, sekoita.

Lisää jauhot ja sekoita taikina.

Taikina saa jäädä melko löysäksi.

Kohota, asettele pellille, painele litteiksi ja kohota 1/5 tuntia.

Paista 225 noin puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Ananas2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 3024g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 151g113kcal19.8g1.7g0.6g10.4g
Vehnälese 242g552kcal32.2g37.2g10.9g90.7g
Ruislese 206g574kcal30.8g53.5g8.8g80.2g
Elovena kaurapuuro (40 g hiutaleita) (Raisio), annos 40g605g2237kcal84.7g332.6g48.4g66.5g
Sämpyläjauho rouheinen, sunnuntai (65g)1814g6349kcal217.7g1251.7g34.5g90.7g
Vehnäjauho puolikarkea 2419g8299kcal246.5g1693.2g29g84.7g
Suola, annos 3g12g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 24g98kcal0g24.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16992g36445kcal1263.4g6788.2g264.4g846.4g
Valittu annoskoko8496g18223kcal631.7g3394.1g132.2g423.2g
Annoskoko puolitettuna4248g9111kcal315.9g1697.1g66.1g211.6g
Arvot/100g100g215kcal7.4g39.9g1.6g5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334948