Sipuli-paprika-tomaattipaistos(m)

Käsittele kasvikset.

Paista rypsiöljyssä ensin sipuli ja paprika.

Lisää puolitetut kirsikkatomaatit.

Mausta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Mimskuu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika, punainen1229g316kcal11.1g56.5g4.9g24.6g
Paprika keltainen 1229g370kcal11.6g62.7g2.5g24.6g
Sipuli (käsittelemätön)3362g911kcal43.7g161.4g6.7g57.2g
Kirsikkatomaatti (Pirkka)2314g463kcal13.9g81g6.9g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g271g2440kcal0g0g271.1g0g
Suola, annos 3g54g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 36g101kcal3.9g13.9g1.2g9.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16992g9204kcal168.4g751g586.6g232g
Valittu annoskoko8496g4602kcal84.2g375.5g293.3g116g
Annoskoko puolitettuna4248g2301kcal42.1g187.8g146.7g58g
Arvot/100g100g54kcal1g4.4g3.5g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=447174