Kevyt rahkapiirakka

Tee normi pullataikina.

Sekoita täytteen aineet keskenään.

Laita pohja piirakkavuokaan ja täyte päälle.

Uuni 200 astetta .Paista noin 20-20 min

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 85 grammaa

Kaijukka2013
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen10g3.3kcal0.3g0.5g0g0g
Hiiva, 50g2.5g1.5kcal0.3g0g0g0g
Sokeri2.4g10kcal0g2.4g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g1g3.1kcal0.1g0.6g0.1g0.3g
Vehnäjauho puolikarkea 16g56kcal1.7g11.4g0.2g0.6g
Margariini 80% keskiarvo3g21kcal0g0g2.4g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki25g14kcal2.1g1.2g0g0g
Sokeri 6.4g26kcal0g6.4g0g0g
Kanamuna, paistettu (pirkka)5g11kcal0.7g0g0.9g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.5g2kcal0g0.5g0g0g
Sitruuna, keskiarvo, punnittu kuorineen 10g2.7kcal0g0.1g0.1g0.2g
Rusina3g8.2kcal0.1g1.8g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana170g317kcal10.6g49.8g7.4g2.8g
Valittu annoskoko85g158kcal5.3g24.9g3.7g1.4g
Annoskoko puolitettuna43g79kcal2.7g12.5g1.9g0.7g
Arvot/100g100g186kcal6.2g29.3g4.4g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=350434