Katkarapu-avokaado salaatti

Sulata katkaravut pussin phjeen mukaan.

Halkaise avokaado ja poista kivi, kuutio.

Kuutioi sipuli.

Silppua tuore tilli.

Sekoita Cremé Fraicé ja majoneesi keksknään, lisää avokado, katkaravut, sipuli ja tilli, sekoita.

Anna maustua n. 1h ajan kylmässä.

Loistavaa paahtoleivän päällä!

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 85 grammaa

Mariska82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Avokado, kuorittu, kivetön 17g34kcal0.4g0.1g3.3g1.1g
Punasipuli, kuorittu, 100g17g4.5kcal0.2g0.8g0g0.3g
Katkarapu, rainbow26g26kcal5.9g0g0.2g0g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio14g20kcal0.4g0.9g1.7g0g
ULTRA KEVYT MAJONEESI (Felix), annos 10g4.3g7.7kcal0.1g0.5g0.6g0g
Tilli, tuore 7.1g2.1kcal0.3g0.1g0.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana170g187kcal14.6g4.8g11.8g3g
Valittu annoskoko85g94kcal7.3g2.4g5.9g1.5g
Annoskoko puolitettuna43g47kcal3.7g1.2g3g0.8g
Arvot/100g100g110kcal8.6g2.8g6.9g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=359430