Marian kinkkupiirakka

Pohja: Pehmennä 100 gr margariinia huoneenlämmössä, sekoita 2 dl vehnäjauhoja joukkoon, sekä puoli desiä vetta ja viimeksi 1 dl juustoraastetta.

Älä vaivaa taikinaa.

Taputtele se laakean, matalan vuoan pohjalle ja reunoille.

Jauhota kädet helpottamaan levittämistä.

Täyte:
Levitä 100-150 grammaa kinkkukuutioita pohjan päälle ja halutessasi myös tuoreita paprikapaloja.

Täytettä varten riko kaksi munaa astiaan, lisää 2 dl kermaviiliä ja mausta paprikajauheella (1 tl), ripauksella suolaa ja pippuria.

Lisää 2 dl juustoraastetta.

Sekoita varoen, levitä kinkun päälle.

Paista 200 asteessa 25 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 170 grammaa

Marra53
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen8.3g60kcal0g0g6.7g0g
Sunnuntai margariini (Raisio), annos 15g0.4g3kcal0g0g0.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 11g37kcal1.1g7.6g0.1g0.4g
Juustoraaste, oltermanni (Valio), annos 75g11g37kcal2.7g0g2.9g0g
Kanamuna kuoreton, annos 100g17g24kcal2.1g0.1g1.7g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 17g11kcal0.5g0.8g0.6g0g
Paprikajauhe 0.2g0.5kcal0g0g0g0.1g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Vesi4.2g0kcal0g0g0g0g
Kinkkusuikale, Portti13g16kcal2.1g0.1g0.9g0g
Suippopaprika, makea, Pirkka4.2g1kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana170g378kcal17g17.6g26.4g1.2g
Valittu annoskoko85g189kcal8.5g8.8g13.2g0.6g
Annoskoko puolitettuna43g94kcal4.3g4.4g6.6g0.3g
Arvot/100g100g222kcal10g10.3g15.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=176960