Mustikan täytetyt paprikat (vhh)

(Täytekasvisten määrät suurinpiirtein, jokainen tyylillään)

Leikkaa paprika neljään osaan, ja poista siemenet.

Laita "veneisiin" parsakaalia, sipulia (jalapenoja) ja näiden päälle pari nokaretta tuorejuustoa.

Lisäksi vielä siivu juustoa ja mausteet, itse käytin timjamia ja mustapippuria.

Uunissa 200 astetta vartin verran, ja jos haluaa lopuksi vähän aikaa grillivastuksella.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 170 grammaa

Mustikka82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika keltainen 30g9kcal0.3g1.5g0.1g0.6g
Parsakaali brokkoli 25g8.8kcal1.2g0.5g0.1g0.6g
Sipuli 5g1.5kcal0.1g0.2g0g0.1g
Creme bonjour 14% valkosipuli15g26kcal1.1g0.4g2.1g0g
Juusto, Arla Kadett 5%10g19kcal3.4g0.2g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana170g128kcal12.2g5.6g5.6g2.6g
Valittu annoskoko85g64kcal6.1g2.8g2.8g1.3g
Annoskoko puolitettuna43g32kcal3.1g1.4g1.4g0.7g
Arvot/100g100g75kcal7.2g3.3g3.3g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=214697