Hampurilaisdressing

Valuta jugurtti esimerkiksi suodatinpussissa, anna valua noin 2 tuntia.

Kuori ja pilko omena, sipuli (puna- tai keltasipuli) ja tuorekurkku pieniksi kuutioiksi.

Sekoita kaikki jugurttiin.

Lisää mausteita maun mukaan, esimerkiksi pippuria, suolaa ja sitruunamehua.

Tarjoa hampurilaisten kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 17 grammaa

Naksuti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurkku, tuore17g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Sipuli, kokonainen 50g2.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Omena, ulkomainen kuorittu33g14kcal0.1g3.1g0g0.6g
Jogurtti, Bulgarian (Valio)33g20kcal1.1g1.5g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana170g71kcal2.6g10g2.4g1.4g
Valittu annoskoko85g36kcal1.3g5g1.2g0.7g
Annoskoko puolitettuna43g18kcal0.7g2.5g0.6g0.4g
Arvot/100g100g42kcal1.5g5.9g1.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=38500