Rouhea porkkanakakku

Pilko pieniksi tai raasta pestyt porkkanat.

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää öljy rauhallisesti samalla vatkaten.

Lisää jauho-vaniljasokeri-leivinjauhe-rui
shiutaleseos.

Lisää porkkanat viimeiseksi ja sekoita taikinaa rauhallisesti.

Iso annos, joten kannattaa tehdä yleiskoneella.

Taikina on vetelähköä, mutta tiivistyy paistettaessa.

Laita vuokiin paperia tai voitele ja korppujauhota ne.
Kaada taikina vuokiin (3) ja paista 175 asteessa n tunti viisitoista minuuttia.

Voit laittaa paperin päälle kun kakku on saanut haluamasi värin.

Reseptistä tulee n. 79 annosta ja yksi annos painaa n. 34 grammaa

Ropelli65

Ropelli65 sanoi...

Yllätys, yllätys tästä tuli aivan ihanaa.

maanantai 20.10.2014 klo 19:34

AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 20g6.5kcal0.1g1.1g0g0.5g
Sokeri 11g46kcal0g11.3g0g0g
Intiaanisokeri (Bolivia), annos 10g8g28kcal0.1g7.1g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 17g22kcal1.9g0g1.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 16g55kcal1.6g11.1g0.2g0.6g
Grahamjauho 3.2g10kcal0.3g1.9g0.1g0.3g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.8g3.2kcal0g0.8g0g0g
Leivinjauhe 0.6g1.1kcal0g0.2g0g0g
Nalle täysjyvä ruishiutaleet 1dl=30g1.9g6.3kcal0.2g1.2g0g0.4g
Rypsiöljyvalmiste 80%, keiju, juokseva 6.4g45kcal0g0g5.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana170g445kcal8.4g69.4g14g3.6g
Valittu annoskoko85g223kcal4.2g34.7g7g1.8g
Annoskoko puolitettuna43g111kcal2.1g17.4g3.5g0.9g
Arvot/100g100g262kcal4.9g40.8g8.2g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=443604