Marinoidut pavut

Sipulit suikaleiksi, pavut huudellaan hyvin ja kaikki sekaisin.

Syötävää saman tien, parasta seuraavana päivänä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 113 grammaa

Reettat
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kidneypavut suolaliemessä, Pirkka, 1 prk50g53kcal4g8.5g0.5g6.5g
Oliiviöljy (Knossoscretanfood), annos 100g10g90kcal0g0g10g0g
Viinietikka balsami10g3.5kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.6g0.7kcal0g0.1g0g0g
Timjami 1.3g3.5kcal0.1g0.3g0.1g0.5g
Punasipuli, kuorittu, 100g13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana170g308kcal8.6g19.2g21.2g14.4g
Valittu annoskoko85g154kcal4.3g9.6g10.6g7.2g
Annoskoko puolitettuna43g77kcal2.2g4.8g5.3g3.6g
Arvot/100g100g181kcal5.1g11.3g12.5g8.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=92329