Tattari-tuorepuuro

1. Huuhtele tattarisuurimot huolellisesti ja laita ne yöksi likoamaan veteen jääkaappiin.

2. Huuhtele aamulla tattarisuurimot.

Laita blenderiin tattarisuurimot, banaani, puolikas omena, 2/3 marjoista.

Sekoita tasaiseksi.

Lisää tarvittaessa nestettä, mikäli seos tuntuu liian paksulta.

3. Lisää annoksen päälle lautaselle loput marjat ja pilkottu puolikas omena.

Mausta ja makeuta halutessasi kanelilla ja stevialla.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 605 grammaa

Ricutzo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tattarisuurimoita, kokonaisia (Gogreen), annos 50g12g39kcal1.3g7.8g0.2g0.7g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g17g14kcal0.2g3.1g0.1g0.3g
Omena, keskikokoinen 200g28g10kcal0.1g2g0.1g0.5g
Marja keskiarvo 28g14kcal0.2g2g0.1g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana170g153kcal3.6g29.8g1g5g
Valittu annoskoko85g77kcal1.8g14.9g0.5g2.5g
Annoskoko puolitettuna43g38kcal0.9g7.5g0.3g1.3g
Arvot/100g100g90kcal2.1g17.5g0.6g2.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=437483